top of page

My Site Group

Public·8 members

Model Scrisoare De Intentie Colaborare Firme


Model scrisoare de intentie colaborare firme
O scrisoare de intentie de colaborare este un document prin care se prezinta interesul unei firme de a incheia o parteneriat sau o afacere cu o alta firma. Scopul unei astfel de scrisori este de a atrage atentia potentialului partener si de a-i arata beneficiile pe care le-ar avea daca ar accepta propunerea. O scrisoare de intentie de colaborare trebuie sa fie clara, concisa, profesionala si personalizata in functie de domeniul si profilul firmei destinatare.


Download File: https://clasatolustpe.blogspot.com/?ww=2w3taj


In continuare, va prezentam un model de scrisoare de intentie de colaborare pe care il puteti adapta dupa nevoile si specificul dumneavoastra.Exemplu scrisoare de intentie colaborare firme


<data> <nume firma expeditor> <adresa firma expeditor> <telefon firma expeditor> <email firma expeditor> <nume firma destinatar> <adresa firma destinatar> <persoana de contact> Subiect: Scrisoare de intentie colaborare Stimate domnule/doamna <nume persoana de contact>, Prin prezenta, va adresam scrisoarea noastra de intentie de a stabili o colaborare cu firma dumneavoastra, <nume firma destinatar>, in domeniul <domeniu activitate>. Noi suntem <nume firma expeditor>, o companie cu o experienta de <ani experienta> ani in <domeniu activitate>, oferind servicii/produse de <descriere servicii/produse>. Avem o echipa profesionista si dedicata, care se ocupa de <descriere procese interne>. Ne mandrim cu <descriere realizari si recunoasteri>. Puteti afla mai multe despre noi pe site-ul nostru: [www.nume-firma-expeditor.ro]. Am aflat despre firma dumneavoastra prin <sursa informatii>, si am fost impresionati de <descriere puncte forte ale firmei destinatar>. Consideram ca avem valori si obiective comune, si ca putem dezvolta o relatie win-win prin colaborarea noastra. Va propunem sa incheiem un contract de <tip contract>, prin care sa va oferim <descriere oferta concreta>. Consideram ca aceasta oferta este avantajoasa pentru ambele parti, deoarece <descriere beneficii reciproce>. Va putem trimite un model de contract si o oferta detaliata, daca sunteti interesati. Va rugam sa ne comunicati daca sunteti deschisi la discutii si negocieri privind aceasta posibila colaborare. Ne puteti contacta la numarul de telefon <telefon firma expeditor>, sau la adresa de email <email firma expeditor>. Asteptam cu interes raspunsul dumneavoastra. Va multumim pentru atentia acordata si va asiguram de intreaga noastra consideratie. Cu stima, <nume si functie reprezentant firma expeditor> <semnatura>Speram ca acest model va va fi util in redactarea propriei scrisori de intentie de colaborare. Va dorim succes in afaceri!


Sursa: [Scrisoare de intentie de colaborare - Recrutam.ro]


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page